Niskavuoren naiset ti 22.10. klo 13 Vernissa-salissa

Marjaana Heinonen
26.8.2019

Yhdistys on varannut 40 lippua Tikkurilan Teatterin päivänäytökseen. Esityksen hinta 10 euroa + 5 euroa edestakainen bussikuljetus.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.9. keskiviikkokerhossa tai Barbro Dilénille sähköpostitse barbro.dilen@elisanet.fi tai puhelimitse 040 747 6177.

 

Maksu viimeistään 30.9. mieluiten yhdistyksen tilille
OP FI94 5720 1020 1903 40, viite 51211.

 

NISKAVUOREN NAISET - ajaton tarina rakkaudesta

“Kun minut viisikymmentä vuotta sitten naitiin tähän taloon, niin toin minä pieniä tuulia tullessani ja luulin niiden liikuttavan koivunlatvoja. Eivätpäs liikahtaneet.”

Harjanteella Niskajärven kupeessa on ikiajat mukauduttu elämään Niskavuoren malliin. Metsään on juostu, mutta takaisin on aina palattu ja pettymykset painettu syvälle mielen sopukoihin. Kun odottamaton tuulenvire yllättäen liikauttaa verhoja ikkunoissa, syttyy Niskavuoren Aarnen mielessä toivo. Vallan ohjaksista vimmaisesti kiinni pitävä vanha emäntä tekee kaikkensa tyynnyttääkseen kevätmyrskyn, jonka nuori Ilona tuo mukanaan Niskavuorelle.

Niskavuoren naiset on ajaton tarina rakkaudesta, valinnoista ja maasta, joka pitää kiinni. Tikkurilan Teatterissa nähtävä näytelmä on aitoa Wuolijokea, mutta sitä tarkastellaan tästä ajasta käsin, osana maailmaa, jossa elämme nyt. Sillä yhä on ihminen sama kuin ennen – yhä samankaltaiset hänen unelmansa rakkaudesta, onnesta ja vapaudesta.

Käsikirjoitus: Hella Wuolijoki

Ohjaus: Janne Puustinen

Puvustus: Aila Pelkonen

Lavastussuunnittelu: Timo Matinvesi

Rooleissa: Hilkka Karvinen, Sonja Kettunen, Heikki Laaksamo, Saku Laaksonen, Minna Laine, Roosa Luhta, Charlie Nevander, Janne Niinivaara, Telma Nuottimäki, Iiro Ristola, Päivi Salminen, Maija Teiniranta ja Maikki Viitikko

Ensi-ilta 18. lokakuuta klo 19.00.