Retki Fazerilaan ja Helsinki Outlet-"ostosparatiisiin" torstaina 20.2.

Marjaana Heinonen
17.1.2020

Fazerila. Klikkaamalla kuva suurenee.
Fazerila. Klikkaamalla kuva suurenee.
Helsinki Outlet-alueen kartta. Klikaamalla kuva suurenee.
Helsinki Outlet-alueen kartta. Klikaamalla kuva suurenee.

Teemme muutaman vuoden odottelun jälkeen retken makean maailmaan Fazerilaan, nam. Ja sieltä sokerihuuruissa suoraan tutustumaan Heikinlaakson ostoskeitaaseen Helsinki Outletiin.

Fazerilan upea vierailukeskus - avattu 2016

Tutustumme vierailukeskuksen näyttelyyn Fazerilan omien oppaiden johdolla alkaen klo 12.30. Kierros kestää noin tunnin, ja sen aikana kuulemme mm. yrityksen historiasta, toiminnasta ja tuotevalikoimasta - myös niitä maistellen.
Sen jälkeen nautimme kahvit ja päivän pullan kahviossa ja sitten suuntaamme myymälään, josta voi ostaa tietysti makeisia mutta myös tuoretta leipää ja vaikka Alku-aamiaismuroja tai Oululaisen hapankorppuja. Myymälästä löytyy myös yrityksen uutuudet ennen kuin ennättävät muihin kauppoihin. 

Sitten shoppailemaan Helsinki Outlet-kylään - tai vain katselemaan

Fazerilan jälkeen noin klo 14.30 bussi kurvaa marraskuussa 2019 avattuun pääkaupunkiseudun ainoaan outlet-ostoskeitaaseen Kehä III:n varteen. Sieltähän löytyy muotivaatteita, kenkiä ja laukkuja, ulkoilu- ja urheiluvarusteita, sisustustavaraa ja myös kosmetiikkaa - kauppiaiden ilmoituksen mukaan 30-70% ovh-hintoja edullisemmin. Merkkiliikkeitä on yli 40, mutta myös ravintoloita ja kahviloita.

Aikaa tutustumiseen ja ostoksiin varataan 1,5-2 tuntia.

 

Retken kokonaishinta on 25 euroa. Hinta sisältää matkat yhteisellä bussilla, opastetun kierroksen Fazerilan vierailukeskuksessa ja pullakahvit vierailukeskuksen kahviossa.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.2. joko
keskiviikkokerhossa tai
Barbro Dilénille sähköpostilla barbro.dilen@elisanet.fi tai
puhelimitse 040 747 6177.

Maksu viimeistään 17.2. yhdistyksen tilille OP FI94 5720 1020 1903 40, viite 51295.
Bussin aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.