Jäsenmaksut 2021

Marjaana Heinonen
4.1.2021

Jäsenmaksut 2021

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2021 on edelleen 20 euroa. Jokaisesta jäsenmaksusta maksamme keskusjärjestöllemme EKL:lle jäsenmaksua 8 euroa ja EKL:n Uudenmaan piirille 1,5 euroa, joten yhdistyksen käyttöön jää 10,50€. Emme kerää jäsenmaksua ns. vapaajäseniltä, eli niiltä yli 80-vuotiailta jäseniltä, jotka ovat olleet toiminnassa mukana 20 vuotta päivämäärällä 1.1.2021. Heitä on tällä hetkellä 13.
Jäsenmaksun eräpäivä on nyt poikkeuksellisen myöhään eli 30.3.2021, mutta toki sen voi maksaa vaikka heti yhdistyksen tilille OP FI94 5720 1020 1903 40, viite 50610. Maksumerkinnät jäsenkortteihin kirjataan ensimmäisessä kevään keskiviikkokerhossa, jolloin voi myös maksaa jäsenmaksun käteisellä, jos verkkopankin käyttö on mahdotonta.

Yhdistyksen toimintaa ”pyöritetään” jäsenmaksujen ohella kahvin myyntituloilla sekä bingo- ja arpajaistuloilla. Lisäksi Vantaan Kaupunki on tukenut avustuksella kulttuuritoimintaamme tähän asti vuosittain. Tämän toimintavuoden tuki on epävarmaa, sillä myös kaupungin talous kärsii koronaepidemiasta. Anomme kuitenkin avustusta sekä kaupungilta että Eläkkeensaajien Keskusliitolta, jotta voimme toiminnan käynnistyttyä tarjota jäsenistölle kiinnostavaa ohjelmaa ja kulttuuririentoja.

Yhdistyksen toiminnasta on vuoden 2020 aikana jättäytynyt pois 13 henkilöä, osa sairauden tai muuton takia, osa ilmoittamatta syytä. Se on harmillista, mutta ymmärrettävää, sillä ikääntyvienkin elämään tulee väistämättä muutoksia ja vaivoja. Haluamme kuitenkin säilyttää yhdistyksemme vireänä ja kiinnostavana sekä myös uusia jäseniä mukaan kutsuvana.
Odotamme kovin, että pääsemme aloittamaan toiminnan, tapaamaan toisiamme ja karkottamaan yhdessä koronan mukanaan tuomaa yksinäisyyttä ja arjen harmautta.

Toivotamme jäsenillemme hyvää vuoden alkua.
Toivottavasti saamme rokotukset pian ja voimme aloittaa niin normaalin elämän kuin mahdollista!

Hallitus