Kerhot

Harrastuskerhojen uutiset

Laulajat ja pelikerho ovat tauolla syyskauden, sillä kerhotila on niin ahdas, etteivät turvavälit onnistu.

Sauvakävelyä vetää jatkossa Pirkko Elo. Kävelijät kokoontuvat joka torstai klo 10 Möskärin matonpesupaikalle - tosin säävarauksella. Mukaan mahtuu raikkaille metsäpoluilla ja pellonlaitaa reippailevaan porukkaan. 

Sisä-bocciaa pelataan toistaiseksi kerran viikossa tiistaisin klo 9.00.

Tanssikerhon harjoitukset maanantaisin klo 10.30-12.00 kolmekutosen alasalissa. Tilaa on riittävästi turvaväleihin.

Muistikerho, käsityökerho ja lukupiiri jatkavat entiseen malliin heti vuoroviikoin Keskiviikkokerhon jälkeen. Kokoontumispäivät selviävät Toimintakalenterista.

Iloa ja elinvoimaa yhdessä toimimisesta

Yhdistyksemme tarkoituksena on edunvalvonnan lisäksi tarjota jäsenille mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen sekä edistää jäsentemme fyysistä ja henkistä toimintakykyä. Järjestämme toimintaa mm. erilaisten kerhojen muodossa.

Kerhoissa on harrastetaan, keskustellaan, virkistytään ja viihdytään yhdessä. Keskiviikkokerhossa tavataan myös eri alojen asiantuntijoita sekä esiintyviä taiteilijoita.

Simonkylän eläkkeensaajat voivat osallistua usean kerhon toimintaan.

Kunkin kerhon toiminnan esittely löytyy vasemmalla olevia otsikoita klikkaamalla.

Yhdistys järjestää keskiviikkokerhon ja juhlien viihdykkeeksi monenlaista joko huvitoimikunnan itse tuottamaa ohjelmaa..
.. ja hankkii ulkopuolisia esiintyjiä. Tässä Tuija Piepponen Sirpa Sundbergin ja Pirkko Silvosen haastattelussa.
Irma Ambler ja Orvokki Utriainen esittelevät mummonneliöistä koottua peitettä, joka on Simonkylän Eläkkeensaajien käsityökerhon upea tuotos.