Kevään 2014 muotinäytös

Aina tyylikäs Pirkko Kinnunen esitteli raikkaan vihreää Ann Miller-sadetakkia ja pukevaa tunika-asua. Pirkko kertoi, että asun sutjakat housut ovat omat, mutta toki SeniorShopin mallistosta, vain jo aikaisemmin hankittu.

Seniorimuoti "Kevät/Kesä 2014" keskiviikkokerhossa

Huhtikuun 16. pvä järjestettiin keskiviikkokerhossa muotinäytös. Kansainvälinen vaatealan yritys Senior Shop toi näytille kevät- ja kesämallistonsa ja "cat walkilla" mannekiineina pyörähtelivät yhdistyksen jäsenet kuin ammattilaiset.

Sirkka Laaksosen yllä oleva pirstakan värinen liivi ja siihen sointuva pusero kiinnostivat niin paljon, että liivit taisivat mennä myyntitangolta kaikki.
Vaikka Juha Kallio ei aivan hinkunut "cat walkille", niin kovin "cool" tämä salskea esittelijä oli aurinkolasiensa takana.
Yleisö huoahti ihastuksesta kun Leila Kallio leijaili hempeässä ja niin kauniisti istuvassa kesämekossa kierrokselleen.
Siro Raija Tammelin oli kuin soma nukke pukevassa, epäsymmetrisessä tunikassa ja muodikkaissa capri-housuissa.
Ryhdikkäänä kuin ammattimalli esitteli Eila Mäntymäki aikuiselle naiselle sopivaa tyylikästä housuasua vaikkapa mukavaksi matkavaatteeksi.
Tämän tyylikkään herran paita ja mintunkirpeä villatakki "matsasivat" hyvin yhteen. Risto Laaksonen on nuorempana seurannut Stockmannin näytöksiä ja niinpä villatakki siirtyi rennosti välillä olalle ja välillä viikattuna käsivarrelle.