Vappujuhlat 2017

Melita Mairisto, Zaida Hamulin

& tanssivat mannekiinit vierailivat vappuhengen nostattajaisissa

Vappu se tuli ajallaan tänäkin vuonna, vaikkemme olleet enää uskoa siihen: julma huhtikuu on oikkuillut, kaatanut niskaan vettä, räntää ja lunta tämän tästä sekä pelotellut silmut ja sipulit suppuun.
Keskiviikkona 26.4. ilmestyi harmaan aamusumun seasta virkeä kerholainen toisensa jälkeen varaamaan hyvää näköalapaikkaa "cat-walkin" viereltä, sillä kutsu oli käynyt Melita Mairiston juontamaan ja Zaida Hamulinin junailemaan mannekiininäytökseen.

Satapäinen yleisö oli kutsun ohjetta noudattaen laittaitunut niin vappuisiin asusteisiin, että lähes jokainen olisi kelvannut astelemaan mannekiinijoukkoon. Nyt lavan valtasivat kuitenkin ikinuoren Zaidan suunnittelemat hepenet.

Rouvat ovat sonnustautuneet asianmukaisesti vapun vastaanottoon, puheenjohtaja hiukan trimmaa Eevan käätyjä...
"Oletko Zaida kenties harrastanut urheilumiesten ohella urheiluakin, kun olet ikäiseksesi noin timmissä kunnossa" tenttaa Melita Zaidaa.

"Ehkä siellä katsomon puolella luulette, että  viinin, laulun ja sen kaiken muun kivan jutun aika on jo historiaa…. Ei ole! Minä itse olen paras todiste siitä, ettei mikään elämässä ole vielä historiaa!"

Arvoisat leidit ja te valtavan komeat gentlemannit siellä katsomossa!
Tunnette ehkä tämän kaikkien superjulkkisten kaverin, itsenäisen Suomen ikäisen Karjalan neidon! Olette kai kuulleet hänen kuuluisan ja kaikuvan naurunsa! Nähneet hänen punaisena hulmuavan harjansa ja huikeat säärensä vielä huikeammissa koroissa dsaivaamassa, hetkuttamassa ja ketkuttamassa milloin Marcon milloin minkäkin nuoren sharmöörin kainalossa…

….kateeksi kävisi, jos olisin sen tyyppinen ihminen…. tai jos minä itse olisin jäänyt paitsi vaikkapa herra Loiron ihailua.. En muuten ole! Enkä muidenkaan!" sanailee Melita Mairisto esitellessään tilaisuuden toisen päätähden Zaida Hamulinin.

Teresan tyttömäinen kellohame heilahti ja helisi monen herran ja rouvan sydämeen: äänestyksessä asu selvisi toiseksi. Marleena pörhisteli turhaan höyhenissään eikä Imeldankaan pillihousut nousseet aivan kärkisijoille seireenivislailusta huolimatta.
Konservatiivista vappu-lookia edusti pikkutakki-Richard, mutta voiton vei sukupuolineutraali Erik-Erika liivihameessaan. Hyvin selvisi myös toinen unisex-mannekiini Hildur hätkähdyttävässä t-paitavirityksessä. Mahtoiko Lipton sponsoroida?
Onervan vappupäähine on pukeva ja käytännöllinen pillerihattu: valikoimasta löytyy nitrot sun muut vappuyön vauhdittajat... saattaapa kaikkeen varautuvan vapunviettäjän valikoimassa olla viagraakin..
..ja sitten "tämä Tiina Titityy sekä Sulosilmä Pyy" harrastavat liikunta tanssitaiteilija Zaidan opastuksella. "Kaikki mukaan" intoilee Zaida. Eikä mannekiinit malttaneet lopettaa vielä siihenkään, vaan kuorolausuivat Juice Leskisen "Aika nuojuuden, se oli juusuinen..." solistina voittoisa Erik-Erika.
... tiputanssin ja muun mellastuksen päälle maistuu munkki ja sima. Vaikka ulkona pilveili, 36:n alasalissa paistoi aurinko....