Syysmuotia

Vielä on muutama paikka jäljellä ihan cat-walkin laidallakin..
On se silkoista silkkiä! Ja niin olemattoman kevyt, että tunsi olevansa ilman paitaa, kommentoi mannekiini.

Vetävää syysmuotia kypsille daameille

Tällä kertaa syksyn muotinäytöksessä liehuivat läpikuultavat tunikat ja mekot ja sädehtivä paljetit. iStyle Fashion-yrityksen Pia Willberg käy itse ostamassa tuotteet Italiasta ja Saksasta, ja kyllähän niistä osa aika erilaisia olikin mitä meikäläinen mummomuoti.

Pialla itsellään oli syksyn uutuudet: strassikynsikkäät kuin rock-tähdellä ja se sädehtivä laukku - kyllä se olalla kelpaisi meikäläisenkin keikistellä vaikka teatterireissulla. Veteraanimannekiinit Pirkko, Leila, Hilkka ja Barbro sujahtivat niin luontevasti unelman kevyisiin silkkeihin, että ihan kateeksi kävi.

Tämä rouva osasi pyörähdellä ja leyhäytellä sifonkejaan juuri oikealla tavalla. Aivan on valmis linnan juhliin. Kutsu ehkä tulossa?

Huokailut ja kohahduksen kävivät katsomossa. Kauppa kävi ja moni poistui kerhosta kassi keikkuen kotimatkalle. Minulta kynsikkäät jäivät tosin haaveeksi, harmi!

Pientä harmia olin havaitsevinani myös miespuolisessa yleisössä, jolle ei tällä kertaa ollut edes sukkia tarjolla. Korjataanpa asia keväällä!