Kalevalainen jäsenkorjaus 4.11.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella huutia asentovirheille ja kivuille

"Tuonne mä pahoja panen kivisihin kallioihin,
rautasihin raunioihin
Kiviä kivistämähän, paasia pakottamahan.
Ei kivi kipuja itke, paasi vaivoja valita,
vaikka paljo pantaisihin, määrättä mätettäisihin."

Tuollaisella loitsulla hääti parantaja muinoin kipuja kivenkoloon. Eivät taida taikasanat toimia nykyisiin kolotuksiin, mutta ehkä kannattaa kokeilla perinteisiin hoitokeinoihin perustuvaa kalevalaista jäsenkorjausta.
Vantaalainen alan ammattinimikkeen omaava Jari Vesterinen esitteli meille jäsenkorjauksen koulutusta, hoitomenetelmää ja hoidon vaikutuksia eikä ne miltään huuhaalta vaikuttaneet ollenkaan. Jos tätä koululääketieteenkin hyväksymää manipulaatiota on harjoitettu jo reippaasti yli 100 vuotta, niin kyllä se varmasti helpottaa lihasten jännitystiloja sekä kudospaineista ja hermopinteistä johtuvia kiputiloja sekä edesauttaa kropan säilymistä liikkuvana ja toimintakykyisenä. Hyviä tuloksia on saatu myös asentohuimaus- ja migreenihoidossa, jäätyneen lonkan, olkapään ja jännitysniskan hoidossa sekä kutojille ja virkkaajille tuttujen vaivojen, sormien puutumisen ja rannekanavan ahtauman hoidossa. Vesterisen mukaan manipulaation jälkeen, jännitystilan lauettua, keho alkaa parantaa itseään.
Jäsenkorjaaja ei voi hoitaa niitä potilaita, jotka on esimerkiksi juuri leikattu, jotka ovat kuumeisia, joilla on vaikea osteoporoosi, vaikea sydänvika eikä myöskään syöpäpotilaita. Vesterinen suositteli myös neuvottelemaan hoitavan lääkärin kanssa ennen jäsenkorjaukseen hakeutumista. 
Jari Vesterinen ottaa hoidettavat vastaan kotonaan Ruskeasannassa, osoitteessa Harjutie 4. Hoitoaikaa voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@shikikai.fi tai soittamalla numeroon 050 912 7770. Eläkeläiset saavat alennusta hoitomaksusta.

ps. Vesterinen suositteli, että jokainen hoitaa "temppeliään" jo ennakoon liikunnalla: "keholle on myös annettava eikä vain otettava siltä"  (mh).