Kevään muotinäytös 4.3.

Leilan yllä lempeän tyylikkäästi väritetty pusero ja kainalossa siihen tismalleen istuva kevyttoppis. Leila pisti toppiksen SeniorShopin pussiin, vaikka ensin epäröi hankintaa vähän liian "ylellisenä". Eikä ole! Ihan paras ja hyvää mieltä tuova vaate kevääseen!

SeniorShopilla on juhlavuosi, jo kymmenes menossa Suomessa. Ja melkein yhtä kauan mukava Anna Koski on raijannut mallistoa meille nähtäväksi, hypisteltäväksi, soviteltavaksi ja ehkä hankittavaksikin.

Tämän kevään juttu on kirkkaat, iloiset värit - ainakin naisten pukimissa. Leila, Eila ja Pirkko E pasteerailivat hymyilevinä pinkeissä jakuissa ja näyttivät ne kiinnostavan yleisöäkin. Pirkko K sensijaan oli valinnut dramaattisen mustan höysteeksi auringon keltaista - oi miten upeasti hän leijaili pliseeratussa leidi-mittaisessa housuhameessaan esiin kevätmuodin näyttämölle.
Aikuiseen ikään ehtineet herrat ovat tunnetusti pukeutumisessaan ainakin värien suhteen vähän konservatiiveja, mukavuus taitaa olla tärkein vaatteen valintaperuste, mutta pilkahti Juhan asussa vähän punaista kumminkin. En tiedä ostiko aktiivisesti liikuntaa harrastava Matti ne esittelemänsä housut, mukavan nuorekkailta ja huolettomilta näyttivät niitteineen kaikkineen (mh).

ps. Muotinäytöksen organisoinnista vastaava Pirkko S muisteli eri aikojen pukeutumistyylejä avauspuheenvuorossaan: kuinka nainen on muuttunut liljana nuokkuvasta koristeesta reippaaksi ja voimakkaaksi toimijaksi, kuinka kapea vyötärö saatiin aikoinaan aikaan korseteilla ja kureliiveillä ja jopa alimmaisia kylkiluita eliminoimalla. Vaan ikuista se taitaa olla tyytymättömyys omaan olemukseen, mutta onneksi on ns. "vartaloystävällisiä" vetimiä ja virkistäviä värejä, joita Anna lupaa myös syksyn mallistoon.  

Pirkko E:n herkullisen vaaleanpunaista jakkua täytyy vähän hypistellä. Onko se niin mukavan tuntuinen myös käteen, miltä se näyttää? On se.
Eilan suloisen pehmeä pitkä villatakki, pukeva pusero ja napakan istuvat housut kiinnostivat daameja, muttei ilmeistä päätellen herroja. Mutta kyllä heidätkin nähtiin SenioShopin kassit käsissä paikalta poistumassa.
Ylväs Pirkko K kantaa dramaattista mustaa ja keltaista, yleisö huokailee ihastuksesta.
Matti viihtyy villatakissa ja puuvillapaidassa. Rock-henkiset housut jäivät kuvat ulkopuolelle, mutta mukavilta näyttivät nekin.
Mannekiinit odottelevat esiintymisvuoroaan. Rutinoitunut Leila antaa viime hetken ohjeita kollegalleen Juhalle.