9.11. Syyskokous

Yhdistyksen puheenjohtaja 2023-24 on

Reijo Kouvalainen

Urheilullinen Reijo mm. kalastaa, pyöräilee ja pelaa bocciaa ja nyt myös johtaa puhetta Simonkylän ES:ssa.

Ennakkoon paljon päänvaivaa, pohdintaa ja työtä teettänyt yhdistyksen syyskokous sujui ilahduttavan vaivattomasti ja sopuisasti.  

Eihän puheenjohtajan paikalle eikä hallitukseen mitään tunkua kai koskaan ole ollut. Onpa muutaman viime vuoden aikana kuulunut sellaistakin, että yhdistyksiä on jouduttu lopettamaan, kun ei ole saatu riittävästi tai lainkaan toimihenkilöitä. Kovin vakavina olimme mekin aamutuimaan ennen kokousta, kun puheenjohtajakandidaattimme vielä epäröi. Reijo päätyi kuitenkin helpotukseksemme myönteiseen ratkaisuun, aplodit hänelle *)! Myös hallitus ja muut vastuuhenkilöt valittiin ongelmitta. Mukaan saimme useita uusia kasvoja - kiitokset heille kursailemattomasta suhtautumisesta.

Nyt voimme kepein mielin ryhtyä suunnittelemaan tulevaa kautta ja toteuttamaan vaativaa ja jäsenkuntaamme edelleenkin tyydyttävää toimintaa (mh).

*) Huomaa! Reijo on vasta toinen MIES-puheenjohtaja yhdistyksen 30-vuotisen historian aikana. Kyllä me kaikki ennen niin piukeat naisasianaisetkin hymyilimme hereästi ja olimme yksimielisen tyytyväisiä valintaan.