Kevään muotinäytös

Keskiviikkokerhossa 16.3.2022

Senior-Shop ja yhdistyksen omat mannekiinit

Kepeät kesämekot ja supermukavat oloasut ihastuttivat ja kävivät kaupaksi

Rekit, paidat ja mekot ojennuksessa, yleisö kihisee cat-walkin laidalla, verhon takana mannekiinit odottavat Anna Kosken aloitusiskua...

Anna Koski on ajellut jo ainakin 10 tai 11 vuotta pakettiauto pullollaan vaatteita muotinäytöksiimme, mutta enpäs tiennyt sitäkään, että Anna oli ensimmäinen Senior-Shop -yrittäjä tässä maassa. Anna vie aikuiseen makuun istuvan malliston sinne, missä vaatekaupat on lopetettu tai vaikkapa laitoksiin, josta ei niin vain hilpaista shoppailemaan. Hienoa, asiakkaan tarpeet huomioon ottavaa työtä!

Olin päättänyt jo kotoa lähtiessä, että nyt ei ole aihetta törsäilyyn - täytyy varautua mahdollisien kriisien varalta kaikenlaiseen huoltovarmuuteen ja kerätä myös puskurirahaa. Silitelin siinä pinkkejä kaprihousuja ja kivaa kevyttä, puutarhahommiin passaavaa toppaliiviä. Ne houkutukset väistin, mutta niin vaan lähdin taas valkoinen paperikassi keikkuen kotiin. Onhan ne nilkkasukat kyllä eräänlaista huoltovarmuutta, viininpunainen huivi sen sijaan silkkaa hyvää mieltä. Sitäkin tarvitaan näinä ahdistuksen viikkoina!