Liikunnan haastekampanja 2022

EKL:n liikunnan haastekampanja käynnistyi 1. maaliskuuta

EKL:n vuosittain järjestettävän liikunnan haastekampanjan tavoitteena on innostaa ja kannustaa liiton jäseniä liikkumaan ja huolehtimaan kunnostaan. Liikkuminen on tärkeää kaikenikäisenä, mutta ikääntyessä sen merkitys kasvaa entisestään. Säännöllinen liikunta ylläpitää toimintakykyä ja edistää itsenäistä selviytymistä arjessa mahdollisimman pitkään. Se ennaltaehkäisee monia sairauksia ja toimintavajavuuksia. Lisäksi liikunta parantaa elämänlaatua ja piristää mieltä haasteellisinakin aikoina.

Liikuntasuoritukset

Liikuntasuorituksiksi kelpaavat kaikki kuntoa kohottavat ja ylläpitävät liikuntamuodot, esimerkiksi: Kävely ja sauvakävely, hiihto, pyöräily ja kuntopyöräily, potkukelkkailu, retkeily, luonnossa liikkuminen, uinti, allaskävely ja vesijuoksu, pelit, tanssit, kuntosali, tasapainoharjoittelu, ystävän ulkoiluttaminen jne.

Suoritusten kesto ja määrä

Yhden suorituksen keston on oltava vähintään 30 minuuttia. Liikuntasuorituksia voi olla vain yksi päivässä (maksimisuoritusmäärä on 61). Suoritukset kerätään kupongille ja se palautetaan Viola Marjaselle heti kampan jälkeen. Kuponke saa keskiviikkokerhosta tai tulostamalla alla olevan tiedoston.

PDF-tiedostoliikuntakortti-a4.pdf (23 kB)
Tulostettava liikunnan haastekampanjan kuponki. Koko A4.