1.11. Senior-Shop ja syksyn muoti

"Isänpäivä tulossa" muistuttaa Anna ja esittelee kai kerrastoa. Me sinkkulikat katselimme sitä kansikuvan charmööriä mieluummin kuin kerrastoa.

Muotinäytösten voimakaksikko, Anna Koski ja Silvosen Pirkko olivat ahertaneet jo muutaman tunnin kun utelias yleisö alkoi alkoi virrata näytökseen: rivikaupalla vaaterekkejä ja asustelaatikoita jämptissä järjesteyksessä. Sivustatukea he saivat onneksi salivastaavilta ja emänniltä, istumapaikat riittivät ja viinerikahvit olivat tarjoiluvalmiina kun viimeinen mannekiini oli lipunut pois estradilta. Jos mieltäsi jäi joku asu vaivaamaan niin kipinkapin Vuosaaren Columbus-kauppakeskukseen, jossa Anna pitää pop-up-kauppaa 17.11.-28.11.

Mallisto miellytti tälläkin kertaa ostajia. Eräs herra ihmetteli oikein ääneen tuotteiden nuorekasta tyyliä, vaikkei mistään teinivetimistä olekaan kysymys. Mainiosti on Anna osannut meille valita sopivaa päällepantavaa. Nyt vain raitille keekoilemaan uudessa kevytuntuvatakissa tai teatterilämpiöön leivokselle keräämään ihailevia katseita.