11.1.2023 Kevätakuden aloitus

Iloista musiikkia ja napakkaa askellusta alkajaisiksi

Rekolan Eläkkeensaajien rivitanssijat ovat treenanneet yhdessä kuusi vuotta ja kyllä sen myös huomasi. Tanssi harjoittaa tasapainoa ja askelkuviot muistia, tätä täytyy ehdottomasti saada kokeilla itsekin. Kiitos hyväntuulisille tanssijoille. Tapaamme vielä tänä keväänä.

Käteisten jäsenmaksujen keräys

Kassavastaava Tarja Ruotsalainen ottaa edelleen seuraavilla kerroilla vastaan vuoden 2023 jäsenmaksuja niiltä, jotka haluavat maksaa käteisellä. Ota mukaan jäsenkorttisi, niin saat merkinnän suorituksesta. Maksu on edelleen vain 20 euroa.

Mieluiten jäsenmaksu suoritetaan suoraan yhdistyksen
tilille OP FI94 5720 1020 1903 40 viitteellä 50610. 

33 toimintavuosi on alkanut

Vuoden alkajaisiksi vaihdoimme kuulumisia ja joimme kahvit juttujen painikkeeksi.
Puurojuhlasta joulupukille lähti toivomuskirjeitä melkein 30 kpl. Lähes jokaisessa toivottiin rauhaa Ukrainaan, läheisille terveyttä ja joulumieltä. Yhdistystoiminnalta toivottiin retkiä, teatteria, musiikkia ja muuta antoisaa ohjelmaa.
Julmaa sotaa emme pysty toiveistamme huolimatta lopettamaan, mutta ihan mukavaa kerhotoimintaa rakennamme yhdessä. Ja siinä myös onnistumme! Saattaa olla, että siihen Ukrainan asiaankin palataan vielä.

Kevään toimintakalenteri täyttyy pikkuhiljaa. Ensi keskiviikkona, 18.1., on jaossa paperiversioita kevään ohjelmasta, sähköistä toimintakalenteria täydennetään sitä mukaa, kun päivämäärät, aiheet ja ulkopuoliset esiintyjät varmistuvat .