25.8. Boccian joukkuekisat

Sateet ei pelaajia pelota
- Hyvinkään ES:n bocciajoukkue paras

Uudenmaapiirin ulkoboccian joukkuekilpailu sujui rutiinilla
25.8.2023 Tikkurilan Urheilupuistossa

Aamun ajoittainen auringonpaiste kuivasi kostean kentän, kahviteltta, grilli ja arpajaispöytä olivat tiptop-kunnossa jo ennen kahdeksaa ja virkeä Simonkylän ES:n vastuuporukka valmiina ottamaan vastaan pelaajat.

Vantaan oma mies, kansanedustaja Antti Lindtman avasi kisan. Liikkuvainen valtuuston puheenjohtaja korosti liikunnan merkitystä kaiken ikäisille ja kertoi itsekin treenanneensa tällä tutulla kentällä jo poikavuosina. Kiireinen Antti ehti hetken jutellakin porukan kanssa ja myös seurata kisan alkua neljällä ottelukentällä.

Finaalin tulokset

1. Hyvinkään ES, 2. joukkue (pisteet 8 / +17)

2. Myyrmäen ES, 1. joukkue (pisteet 8 / -1)

3. Hyvinkään ES, 1. joukkue (pisteet 6 / + 21)

4. Myyrmäen ES, 2. joukkue (pisteet 4 / -5)

5. Porvoon ES, 2. joukkue (pisteet 2 / -13)

6. Porvoon ES, 1. joukkue (pisteet 2 / -19)

.. ja sitten vielä hulppea kiertopalkinto, jota viereisellä kentälllä pelannut naisten krikettimaajoukuekin kadehti. Sen sai tietysti vuodeksi itselleen Hyvinkään kakkosjoukkue!
Kahvit keitetty, leivät voideltu ja pullat aseteltu. Tervetuloa asiakkaat!
Päätuomari Partasen ja kilpailupäällikkö Kallion viimehetken strategiapalaveri.
Antti Lindtman avaa kisan...
... ja ottelut pyörähtävät käyntiin. Vielä on aurinkoista, mutta kyllä meille vettäkin annettiin. Kiireinen kansanedustaja juuttui hetkeksi seuraamaan kisaa ja ehkä spekuloimaan myös hallituksen tilannetta.
Päätuomarin laitteet loukkaantuivat kai kosteudesta, mutta ammattimies osaa laskea ilman elektroniikkaa ja exceliäkin. Vauhdilla selvisi voittajat. Grilimestari Anu vahtaa viimeisiä makkaranostajia, alennuksella saisivat.