8.11. Syyskokous

Yhdistyksen syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion

Erkki Kallio siirtyy varsinaiseksi  puheenjohtajaksi

Eki sai helpottuneilta hallituskumppaneilta ilkikurisen lahjan kiitokseksi puheenjohtajuuden vastaanottamisesta.

Tämäkin syyskokous oli ponnistusten paikka. Nyt takkuilevat kirjanpito-ohjelmat, epäselvät säännöt ja pykälät on selvitetty ja voidaan keskittyä hauskempaan yhdistyselämään. Ylityöllistetyn Erkki Kallion taakkaa kevennettiin kokouksen alla ja näin saatiin puheenjohtajakysymyskin reilaan. Eki jatkaa ainakin vuoden 2024 loppuun, mutta toivottavasti kilpailuhenkisenä lyö Marjasen Violan 8 vuoden jakson, kuten hallituskumppani Anu yllytti luovuttaessaan Ekille Tvärminnen retkeltä hankittua "Lainsuojaama Muinaismuisto"-paitaa.

Syyskokoukseen osallistui tavanomaista enemmän väkeä, siitä lämmin kiitos jäsenille. Ehkei se kokous toimintasuunnitelmineen ja talousarviointineen niinkään kiinnostanut vaan Simpan Senioriradion vuoden viimeinen lähetys. Ensi vuonnahan kyseinen kanava täyttää 10 vuotta. Saadaan sitten maaliskuussa nähdä tai pikemminkin kuulla minkälaisen juhlalähetyksen toimitus saa aikaan!

Ps. Lukupiirissä suurkuluttajat ja satunnaiset nautiskelijat puhuivat runokokemuksistaan muistovihkovärssyistä räppiin. Ensi kerralla aiheena dekkarit ja muu jännityskirjallisuus. (mh)