8.3. Senior Shopin kevätuutuudet

Keväinen mannekiininäytös pyrystä piittaamatta

Ei tunnu talven selkä taittuvan. Mieli on jo keväässä ja sielu kaipaa valoa, lämpöä, jotain uutta ja tuoretta. Sitä toi meille Kosken Anna Senior-Shopin kevätmalliston myötä. Pirkko, Iris, Eila, Hannu ja Ossi esittelivät sekä kevään juhliin että lenkkipoluille sopivia asuja niin etevästi, että näytösyleisö vallan innostui sovittelemaan kepeitä puseroita ja heleän värisiä takkeja.

Vaaterekkien ja -pinojen seulominen, tuon ja tämän kokeilu on tyypillistä naisten puuhaa. Anna naureskeli, että hän aivan ryhdistäytyy, kun mieshenkilö saapuu paikalle, sillä herrat ovat asialla aina tositarkoituksella. Menköön tämä leikkisä mielipide Naistenpäivän piristyksenä. Hyvin Anna palvelee meidät naisetkin (on palvellut jo vuosikausia) - ja siksi tuntuu ihan omaan porukkaan kuuluvalta. Koittaisi nyt vaan se kaivattu kevät, että pääsisi pasteerailemaan "hei, uudessa kostyymissä ja lakki kallellaan" (mh). 

Pirkko esittelee unikon punaista ulkoilutakkia.
Mitähän materiaalia Eilan pusero mahtaa olla? Viskoosia, puuvillaa vai pehmeää polyesteria??
Iriksen pinkki pusero ja vaaleat housut olivat juuri sitä mitä kevättä kaipaava halusi pukea ylleen ja kirmata aurinkoisille kaduille.
Hannu esittelee asuun kuuluvaa vyötä, kuten myyntihenkisen mannekiinin pitääkin. Housutkin olivat miehen mielestä "kuin toinen iho".
Kevään vihreä kääntötakki puki Pirkon ruskettuneita kasvoja ja hopeanhohtoista tukkaa mainiosti.
Kiva kukkakuvio ja kesäinen väri, mutta tilaa taitaa olla ylen määrin takamuksen kohdalla. Siro Pirkko taisi löytää istuvatkin kesähousut samasta pinosta.
Mitäs pojat tykkäätte asusta, kysyy Ossi...
Menettelee, tuumaa herraraati.

Lisää kuvia Kuvia ja kertomuksia -osiossa