3.4. Senior-Shop ja muotinäytös

Kaunista ja keväistä Senior-Sopin kassiin

vaikka taivas tuiskuaa

Tätä juuri tarvitsimme tänään. Edellisen päivän ahdistava suru-uutinen Viertolasta painoi mieliä, aamun piiskaava lumituisku peitti jo sulat tiet melkein kulkukelvottomiksi. Kolmekutosen alasalissa ei montaa ihmistä aamuyhdeltä vielä näkynyt . Me paikallaolijat seisoskelimme apeina ja vähän kädettöminä, mutta Senior-Shopin Anna järjesteli rekkejään ja asustepöytiään valoisana ja reippaana kuten aina.

Niin vaan sitä väkeä alkoi ilmestyä pyryn seasta. Joku pöräytti taksilla pihaan, toinen tuli tuttujen kyydillä, kolmas keppinsä turvin. Mannekiinit valmistautuivat näytökseen, me muut asetuimme katsomoon ja saimme taas otteen normaalista elämästä.

Anna esitteli asut hintoineen ja antoi myös hoito-ohjeet

Anna valitsi kunkin mallin tyyppiin ja väreihin istuvat asukokonaisuudet. Leilan kesäkaprit ja pinkin toppatakin ottaisin mieluusti minäkin, jos olisin yhtä pitkä ja hoikka, samoin Pirkon vaikka kesäjuhliin sopivan sini-beige-raidallisen jakun.

Anna opasti, että elastaania sisältäviä, joustavia vaatteita ei saa pestä liian kuumassa eikä käyttää huuhteluainetta eikä myöskään työntää kuumaan kuivuriin. Täytyypä muistaa tämä ohje!

Jos joku asu ei nyt lähtenyt mukaan, mutta jäi vaivaamaan, niin Annan Pop-Up-myymälöiden aikataulu löytyy Senior -Shopin verkkosivuilta osoitteesta Senior-Shop Suomi.