Kevät 2015

Kaikki juhlapaikalle päässet kevään syntymäpäiväsankarit kukitettiin mahtavan kokoisella punaisella ruusulla.

Tätä päivää muistamme vielä silloinkin, kun tulemme vanhoiksi..

 

Huhtikuun 15. päivänä juhlittiin keskiviikkokerhossa vuoden ensimmäisellä puoliskolla syntymäpäiviään viettäviä yhdistyksen jäseniä. Jo 36:n pihalla oli juhlatunnelmaa, sillä vaikka tuuli oli vilakka, aurinko paistoi taivaan täydeltä ja peippo liversi ihan pakahtuakseen koivun oksalla.

Puheenjohtaja Viola Marjanen ja sihteeri Leila Kallio saattelivat sankarit kauniisti katettuun pöytään ja me muut lauloimme "Paljon onnea vaan..." ihan oikean orkesterin säestyksellä. Rekolan yhdistyksestä lainassa ollut lausuja Aila Pekola esitti runoja ja sitten seurasi vuoroon valssia ja polkkaa Härmä-ryhmän soittimista. Kahvi maistui mainiolta ja marjakakku raikkaan makealta, ja meillä kaikilla oli niin mukavaa ja puheensorina yltyi aina vaan.

Vaan yht'äkkiäpä pulina vaimeni, sillä sharmööri ja ilmiselvä parkettien prinssi Jorma Kukkonen kumarsi juhlapöydästä Pirkko Kinnusen valssiin. Eikä juttu päättynyt tähän, vaan hetken päästä oli vuorossa Jenny Kivelä ja sitten jokainen daami vuorollansa siitä sankareiden pöydästä. Jopa innostui Violakin ja niin saivat myös herrat päivänsankarit valssata. Hyvin näytti olevan yks-kaks-kol muistissa kaikilla - meilläkin siellä sivupöydässä päkiä polki tahtia, vaikka vaan pöydän alla piilossa.

Sankareiden pöytään oli katettu oikein posliinit...
..ja serviettien, kynttilöiden ja kukkien keväiset värit sointuivat keskenään ihan prikulleen.
..ja nyt viedään Hilkka Hiltusta vauhdilla parketille. Poikain pöydässä taustalla aprikoidaan "Pitäisiköhän..". Eivät ehtineet, kun Jorma Kukkonen oli jo pyörittänyt kaikki juhlapöydän rouvat.