21.10. Rantarouvat Vantaan Näyttämöllä

Yhdistys on varannut lauantai-näytöksestä 21.10. klo 17.00 lippuja Rantarouvat-esitykseen.

Lipun hinta on 13 euroa, lisäksi 5 euroa edestakaisesta yhteiskuljetuksesta. Ilmoittautumiset 5.10 mennessä Pirkko Erkkilälle keskiviikkokerhossa, tai sähköpostitse pirkko.erkkila@hotmail.com tai puhelimitse 045 347 0599. Maksu mieluiten yhdistyksen tilille OP FI94 5720 1020 1903 40, viite 51046.

Ranrarouvien rooleissa Ulla Lindblom ja yhdistyksemme jäsen Hilkka Karvinen

Anna-Leena Härkösen lempeän oikukas komedia Vantaan Näyttämöllä!

 
Nämä rouvat tietävät ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan. Rakastatko miestäsi vielä, ainakin tuhannen avioliittovuoden jälkeen, vai oletteko yhdessä vain, koska et uskalla lähteä? Entä sinä, joka olet aina lähtenyt etkä koskaan oppinut jäämään! Oletko joku toisten parisuhdeasiantuntija, koska kukaan ei ole kelvannut loppuun saakka? Ja mikä on siihen loppuun saakka, tähän päivään vai kunnes kuolema meidät erottaa.

Voipaperiin pakattujen voileipien ja viinilasin äärellä käydään keskustelu, jossa ikääntyvän naisen elämä, sen ilot, surut ja kysymykset kiteytyvät pintaan ja puheeksi kahden tuntemattoman kesken. Tämä tarina on kuin tosi, niin tunnistettavia ovat rypyt sen kasvoilla.

Rooleissa: Hilkka Karvinen ja Ulla Lindblom

Ohjaus: Markku Löllö / Matti Peltonen