Iloinen Joulukonsertti 2.12. Järvenpäässä

Kaksi suosittua suomalaista viihde- ja tanssiorkesteria Finlanders ja 7 Seinähullua Veljestä ovat kiertäneet joulukonsertin merkeissä jo vuodesta 2005. Nyt on tullut aika laittaa kiertue pakettiin. Tuttua hulluttelua, koskettavia tunnelmapaloja ja hilpeitä show-henkisiä ohjelmanumeroita saadaan kokea vielä viimeisen kerran, kun kyseiset orkesterit valtaavat konserttitalot joulun alla!

Iloinen joulukonsertti on musiikin ammattilaisten taidonnäyte, jossa roolit vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Kiertueen vierailijoina ovat TV:n The Joulukalenteri -sarjasta tutut rakastetut hahmot Olli ja Kerttu Santanen sekä salaperäinen Pentti. Tänä vuonna Santaset ovat muuttamassa vanhainkotiin. Mielenkiinnolla odotetaan heidän muuttoaan ja koko tiimin uusia kujeita, sillä kiertueen käsikirjoituksesta vastaa tunnettu pakinoitsija-kirjailija-käsikirjoittaja Seppo Ahti, ohjauksesta ja koreografiasta puolestaan Tiina Brännare.

Järvenpää-talossa lauantaina 2.12.2017 klo 19.00 järjestettyyn konserttiin yhdistys on varannut 30 lippua. Ilmoittaudu viimeistään 8.11.  Pirkko Erkkilälle, joko
- keskiviikkokerhossa tai
- puhelimitse 045-347 0599 tai
- sähköpostilla pirkko.erkkila@hotmail.com

Osallistumismaksu 57,50 e (pääsylippu+yhteiskuljetus).
Maksu yhdistyksen tilille viimeistään 20.11. Viite on 51059.

Bussi lähtee klo 16.45 Korson Kulomäentieltä ja kulkee vakioreittiä