Kesäteatteriin Somerolle 22.7.

Baddingin syntymästä 70-vuotta
Musiikkinäytelmä merkkivuoden kunniaksi Someron Esakalliolla


"Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin..."!
Muistathan tuon Baddingin
biisin 70-luvulta, joka edelleen vie ajatukset menneisiin, kuumiin kesiin. Kuulemme varmasti sen sekä muita Baddingin tunnetuksi tekemiä, päteviä kappaleita heinäkuisella retkellä Someron Esakallioon. 

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta Rauli ”Badding” Somerjoen syntymästä. Laulajasta kertova musiikkinäytelmä saa ensi-iltansa heinäkuussa Baddingin syntymäkaupungissa Somerolla Esakallion huvikeskuksessa.
Pääosissa nähdään mm. Heikki Hela, Suvi Karjula sekä Jani & Jetsetters -yhtyeen solisti Jani Forsman sekä Mailis Niemelä (os. Somerjoki) ja lapsuudenystävä Rauli ”Rafe” Tanskanen. Käsikirjoituksesta vastaa Heikki Metsämäki ja ohjauksesta Timo Suomi. Esityksen suojelijaksi on lupautunut Aki Kaurismäki.

Nuorena menehtynyt Rauli Badding Somerjoki syntyi Somerolla 1947 ja kävi siellä myös koulunsa. Hänet on myös haudattu Someron hautausmaalle. Somerolla on lisäksi Baddingin muistoksi nimetty Rauli Somerjoen tie ja Heinäkuussa 2015 paljastettiin Somerolla Kiiruun puistossa kuvanveistäjä Seppo Mannisen ja graafikko Heikki Paakkasen suunnittelema Rauli Badding Somerjoen muistomerkki.

Mitä maksaa ja milloin mennään...

Retken hinta on 65 euroa. Se siltää matkan, kotiruokalounaan Forssan Vispilä-ravintolassa, teatterilipun sekä väliaikatarjoilun.

Lähdemme lauantaina 22. heinäkuuta klo 8.30 , lounastamme klo 11.00 ja teatteriesitys alkaa klo 14.00. Paluumatkalle lähdemme heti esityksen jälkeen.

Ilmoittautuminen viimeistään 19.4. keskiviikkokerhossa ennen ohjelman alkua tai Pirkko Erkkilälle joko sähköpostilla pirkko.erkkilä@hotmail.com tai puhelimitse 045-3470599.
Maksu huhtikuun loppuun mennessä yhdistyksen tilille OP FI94 5720 1020 1903 40, viite 50995.