"Parasta ennen" 28.3. klo 19 Teatteri Vantaa

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu viimeistään 28. helmikuuta. Lipun hinta, 30 e + bussikujetus 5 €, maksetaan mieluiten suoraan yhdistyksen pankkitilille, viitenumero on 50979.
Esityksen kesto noin 2 tuntia, sisältää väliajan.
Yhteiskuljetus!

"Parasta ennen"

on hurmaava, superhauska yhden miehen, Ilmari Saarelaisen komedia.
Esityksen on käsikirjoittanut ja suomentanut André Wikström Krister Classon - Rickard Fuchsin kirjan “Du ser int så gammal ut” -pohjalta, ohjannut Riku Suokas.

Tässä yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken, kun lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen.

Nuoren miehen elämässä tapahtuu paljon: menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi... Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman, lastulevyltä maistuvan pullan. Pureskelet sitä - ja äkkiä onkin jo ilta.

Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää. 

Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on... elintasoa.


 

Ilmari Saarelainen