Kevät 2014

Kevään syntymäpäiviä vietettiin 9.4.

Viola Marjanen ja Teuvo Pölönen saattelivat tilaisuuden merkkihenkilöt sisään saliin kukitettaviksi. Kevään sankareista paikalle pääsivät saapumaan Toini Ikonen, Eira Konttinen, Helmi Kukkonen, Einari Leini, Leena Merikari, Terttu Rautio ja Irma Savo, mukaan eivät valitettavasti ehtineet Iida Nevalainen, Pentti Haverinen, Eero Pokki eikä Heimo Tarnanen.

Juhlien ohjelmaosuus käynnistyi vauhdikkaasti vantaalaisen Tanssintaitajat-ryhmän esityksellä. Niin tanssijoilla kuin katsojillakin tuntui olevan hauskaa, kun värikkäät kellohelmat heilahtelivat riemukkaasti Mambo Italianon ja rockvalssin tahdissa. Tanssijalka taisi kopsuttaa ja hartiat hytkyä katsomossakin.

Leila Kallion kevätaiheisen runoesityksen jälkeen päästiin nauttimaan kahvikupposet ja herkullista hedelmäkakkua. Ketkähän kymmenen ovat syksyn synttäripöydässä?

 

 

"Jos sä tahdot tanssimaan, se mambon tahtiin tehdään vaan..." Tanssintaitajien helmat heiluvat Mambo Italianon tahtiin.
Kukitetut päivänsankarit yhteiskuvassa. Vasemmalta Helmi Kukkonen, piiloon jäänyt Eira Konttinen, Toini Ikonen, Einari Leini, Irma Savo, Leena Merikari ja Terttu Rautio.
Kahvi ja muhkea hedelmäkakku maistui niin sankareille kuin sankareita juhliville. Vasemmalta Eira Konttinen, Terttu Rautio ja Leena Merikari.