Kevät 2019

Tilaisuuteen saapuneet ja juhlapöytään uskaltautuneet päivänsankarit ryhmäkuvassa. Leidit lavalla-shown näyttämövalaistus häiritsee harmillisesti kuvaa. Hymyileviä ja terveennäköisiä olivat luonnossa! Henkilöt vasemmalta Leena Merikari, Pentti Haverinen, Eira Konttinen, Helmi Kukkonen, Marja-Kristiina Winckel ja Terttu Rautio, edessä Toini Ikonen.
Kukin sankari sai vuorolla ruusun ja lämpimän halauksen puheenjohtaja Leilalta, halin myös avustavalta herrasmieheltä.
Karpalokakku ja kahvi maistuivat tohinan jälkeen.

Laulamme "Paljon onnea vaan.." ja lauluryhmä tapailee "Ystävän laulua" ynnä muuta, taputamme, onnittelemme, kuiskuttelemme ja odottelemme sitä luvattua kakkukahvia.
Mutta mitä ihmettä! Värivalot välkkyvät, tummaan pukuun sonnustautunut ja tukkansa kammannut spiikkeri kuuluttaa yllätysvieraat esiin: neljä uljasta leidiä plyymeissään leijaa lavalle. Jotain tuttua häivähtää näissä daameissa, mutta keitä he oikein ovat? Sitä ehdimme ihmetellä vain hetken, sitten "Anna mulle tähtitaivas" paljastaa Katri-Helenan, ja muut tutut iskusävelmät Marionin, Lean ja Paulan. Höyhenet pöllyävät, leidit kimmeltävät ja keikistelevät ja meitä naurattaa, niin että vesi silmistä tirisee. Aplodit raikuvat, leideille ennustetaan tietä tähtiin ja lisäkeikkoja buukataan jo uusille estradeille. Juhlat on vietetty, riemukas puheen kalkatus saattelee porukat aurinkoiseen kevätpäivään. Reippaimmat rientävät jo ensimmäisen päivän ennakkoäänestykseen Leinikkiin - hyvä, hyvä, hyvä! (mh).

Show ja paine ohi, hyvin meni! Nyt voi jo kikatella vapautuneesti. Leidit vasemmalta Katri Helena alias Tarja, Paulu-Barbro, Lea-Kristiina ja Marion eli Hilkka, joka myös ideoi ja ohjasi shown.