Puurojuhlat

Keskiviikkokerhossa 11.12.2019

Kuiske kuului: Miltä puuro maistaa...

Puuro on syöty ja torttukahvit tulossa. Ilmeistä päätellen jännitystä on ilmassa: Mitäs mahtaa kahvin jälkeen tapahtua...

Hyvää oli pukinmuorin keittämä puuro ja joulutorttu maistuva. Joulupukki ei ehtinyt paikalle, mutta Tikkurilan Eläkeläisten Sekakuoron laulajista iskuryhmä ennätti ja lauloi meille tunnettuja ja vähän vieraampiakin kappaleita. Kiitos heille siitä! Huvitoimikunta oli laatinut jouluista viihdykettä, oli mm. tietokilpailua ja korttien riimitystä. Ihan kaikkiin kilpailukysymyksiin ei tainnut mikään pöytä löytää vastauksia, mutta riimit syntyivät ja ihan sujuvasti, jotkut taisivat kyllä olla hiukan modernimpaa sorttia. Hyvähyvä!
Tanssikerho esitti syksyn mittaan treenaamaansa chachaata ja kun Mauri pääsi estradille, niin hänpä käytti tilaisuuden ja mainosti tähtiensä Railin ja Tuijan kanssa kevään ohjelmaan tulevia jiveä ja rumbaa. Mukaan mahtuu, hiki virtaa ja hauskaa on!
Vaikka pukki ei paikalle päässyt ihan ilman lahjoja ei jääty. Ahkerat emännät olivat pakettinsa ansainneet samoin bingotyttö Pirkko ja myös reippaat ja luotettavat salivaastaavat. Sitten me - melkein 90 juhlijaa - kiitimme kuluneesta kahdesta kaudesta puheenjohtajuudesta luopuvaa Leilaa, joka viimeisiksi pj-puheikseen antoi meille ohjeet rentoon jouluviettoon á la Heli Laaksonen: 

1. Raahata parisänkyn patja huusholli suurimma huane lattial.
2. Kasata patjan pääl paketei, tyynyi, kirjoi, kaukosäätimi ja hyvä ruakka.
3. Laiteta ovi hualellisest lukku ja puhelimet piironki alalaatikko.
4. Ruveta lojuma patjal lempi-ihmiste ja -eläinten kans.
5. Maata, syärä ja hihitetä 3-7 vuarokaut. Nousemine ja murhettumine on kiället.
6. Nousta virkusenas ylös kohre uut vuat.

Näin toimitaan, tai ainakin sinnepäin. Tai ainakin hihitellään! Ja sitten virkeinä kohti vireää vuotta 2020

ps.
Paikalla oli myös Vantaan Sanomien toimittaja. Seuratkaapa ko. mediaa lähiaikoina. (mh)